Direktlänk till inlägg 7 september 2020
Finns det något godare än en riktigt maffig räksmörgås? Ofta när jag är ute och far på stan eller bara äta lunch så väljer jag just räksmörgåsar på något café. Ibland är det ju hur gott som helst, och ibland blir man lite besviken om det är tråkigt bröd, eller det allra värst: Lite räkor!
För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @elin.syrran
1 ägg
1 fluffig tekaka
120-150 g skalade räkor
Salladsblad
Gurka
Citron
Rädisor
Dill
Majonnäs
Gör så här:
1. Koka ägget i 6-8 minuter, skölj med kallt vatten och skiva.
2. Smöra tekakan och lägg några salladsblad i botten.
3. Lägg skivade ägget lite på sidan.
4. Lägg räkor ovanpå, och jag tycker inte det gör något att de ligger så mycket så det rasar över kanten 🙂
5. Garnera med gurka, citron, rädisor, dill och avsluta med att ha på majonnäs på ägget. Jag har på den sist så att det inte blir så mycket kladd.
6. Äts direkt!
Här syns det mer hur mycket räkor jag faktiskt använde 🙂
När de är ungefär en månad kvar snart till halloween så passar jag på att lägga upp lite roliga videos och annat gott och smått som kan ge lite inspiration. Så här kommer en video på lite halloween bak som man kan göra och kan vara roligt. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|